Tietoa minusta
Olen Milja Harju,
koulutukseltani sosionomi, joogaopettaja ja metsäkylpyohjaaja sekä vuonna 2024 valmistuva kognitiivinen lyhytterapeutti.
Lisäkoulutuksina myös musiikkiterapian korkeakouludiplomi, traumainformoitu työote, Green care -opintoja sekä lukuisia koulutuksia ero- ja väkivaltatyöhön, kriisiauttamiseen ja mielenterveyden edistämiseen liittyen.
Työkokemus
Olen työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla pitkään ja tehnyt asiakastyötä useiden eri asiakasryhmien, kuten lasten, nuorten, perheiden ja mielenterveyskuntoutujien parissa. Olen toiminut työurani aikana mm. sosiaaliohjaajana, projektikoordinaattorina ja asiantuntijana ja kerryttänyt kokemusta paitsi haastavasta asiakastyöstä, myös projektinhallinnasta ja kouluttamisesta. Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti asiantuntijana lastensuojelujärjestö Yhden Vanhemman Perheiden Liitossa.
Intohimona terapeuttinen työskentely
Ammatillinen mielenkiinnon kohteeni on mielenterveystyö ja hyvinvoinnin edistäminen keskustelutyön sekä luovien menetelmien kautta. Olen oman yritykseni ja päivätöideni kautta ohjannut useita keskusteluun ja/tai toiminnallisiin menetelmiin liittyviä ryhmiä.
Lyhytterapeuttina koen vahvuuksieni löytyvän pitkästä työkokemuksesta ja erilaisten ihmisten ja elämäntilanteiden kohtaamisestaTyöskentelytapoihini kuuluu keskustelutyön ja luovien menetelmien yhdistäminen, mutta työtapojen painopiste määräytyy asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.
Harju Wellness
on vuonna 2020 perustettu sivutoiminen hyvinvointialan yritys, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten hyvinvointia luovien, luontolähtöisten ja kehollisten menetelmien kautta. Harju Wellness tarjosi aluksi luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja mindfulnessiin perustuvia metsäkylpyjä, mutta kouluttautumisen myötä palveluvalkoimaan on tullut myös jooga ja kognitiivinen lyhytterapia.
Harju Wellness syntyi rakkaudesta luontoon, luovuuteen ja ihmisyyden tutkimiseen. Yrityksen missiona on tarjota inspiroivia, itsetuntemusta ja hyvinvointia lisääviä palveluita, joiden myötä asiakkaan elämänlaatu paranee ja hän saa voimavaransa käyttöön.